Benieuwd naar de mogelijkheden van animatie? Of lijkt het je leuk om een keer samen te werken?

Neem vrijblijvend contact op en we maken een afspraak.
Profielfoto van Koos Dekker

Vanuit mijn audiovisuele achtergrond, liefde voor design en oog voor detail creëer ik bewegende content. Met animatie help ik bedrijven of organisaties met het vertellen van een boodschap die bij hen past. Ik maak animaties over producten of diensten, uitleganimaties voor bedrijven, lesmateriaal voor educatieve instellingen, branding animaties voor social media, etc. Door de brede toepassing van animatie, is mijn werk heel divers. Dat vind ik tof en daar zit mijn kracht.

Sinds 2010 werk ik voor allerlei verschillende opdrachtgevers, zowel binnen als buiten de creatieve sector. Van reclame- en communicatiebureaus, tot een lokale zorginstelling. Ik verzorg projecten van concept tot oplevering en werk daarbij via een helder plan van aanpak. Betrokkenheid over en weer vind ik belangrijk. Ik ga met opdrachtgevers graag een langdurige samenwerking aan.

Meestal werk ik niet alleen, maar samen met mijn netwerk van creatieven in verschillende disciplines. Zo werk ik efficiënter: ieder doet waar hij goed in is voor een overtuigend eindresultaat.